Over Ons

Artconsilio is familie van Van Bellen Art.

In juni 2010 heeft Jaco Groeneveld de kunsthandel ‘Van Bellen Art overgenomen.

Vanaf 2010 zijn er veel uitbreidingen en veranderingen in de collectie doorgevoerd om het aanbod van schilderijen en beelden een diversiteit te geven die een grote groep mensen aanspreekt.

In Mei 2014 is de galerie geopend in de vestingstad Brielle op een zeer mooi punt met een grote etalage. De grote groep bezoekers in Brielle zorgt ervoor dat de galerie naast de verkoop van schilderijen en beelden ook gevonden wordt voor bijzondere cadeaus en relatiegeschenken.

De collectie schilderijen en beelden zijn in Brielle meer gericht op de speciaal ingekochte kunstwerken in diverse aantrekkelijke prijsklassen.

Per 1 juli 2021 is Artconsilio gevestigd in Oud-Beijerland op de Molendijk 18. Er zijn kunstenaars die vertegenwoordigd worden in Brielle en Oud Beijerland, maar beide zaken hebben hun eigen identiteit.

Alle kunstwerken kunnen altijd vrijblijvend op zicht thuis of kantoor worden bekeken om u ervan te verzekeren dat u de juiste keuze maakt voor een kunstwerk.

Wanneer u aanbevelingen heeft voor de collectie horen we dat graag van u.

Verder wensen we u veel kijkgenot op de website en verwelkom u graag bij Artconsilio of Van Bellen Art

Wij zullen er alles aan blijven doen om een bezoek verrassend te maken en u te inspireren voor de aankoop van een mooi kunstwerk.

Met hartelijke groet,

Art Consilio – Van Bellen Art

Jaco Groeneveld – Joyce Groeneveld – Melissa Schulz

Schilderijen kopenbeelden kopenschilderijen hurenrelatiegeschenken kopenbetaalbare schilderijen kopenkunst hurenkunst kopenbronzen beeldendesign glasglas sculpturen

Over ons