Over Ons

Artconsilio is familie van Van Bellen Art.

In juni 2010 heeft Jaco Groeneveld de galerie overgenomen met de naam ‘Van Bellen Art’ waarbij de galerie in Willemstad werd gevestigd.

Vanaf 2010 zijn er veel uitbreidingen en veranderingen in de collectie doorgevoerd om het aanbod van schilderijen en beelden een diversiteit te geven die een grote groep mensen aanspreekt.

In Mei 2014 is de 2e galerie geopend in de vestingstad Brielle op een zeer mooi punt met een grote etalage. De grote groep bezoekers in Brielle zorgt ervoor dat de galerie naast de verkoop van schilderijen en beelden ook gevonden wordt voor bijzondere cadeau’s en relatiegeschenken.

De collectie schilderijen en beelden zijn in Brielle meer gericht op de speciaal ingekochte kunstwerken in diverse aantrekkelijke prijsklassen.

In Oud Beijerland is in feb 2019 ‘The Lobby” geopend waar we een horecazaak hebben in combinatie met kunst, meubels en woonaccessoires. Er zijn kunstenaars die vertegenwoordigd worden in Brielle en Oud Beijerland, maar beide zaken hebben hun eigen identiteit.

Alle kunstwerken kunnen altijd vrijblijvend op zicht thuis of kantoor worden bekeken om u ervan te verzekeren dat u de juiste keuze maakt voor een kunstwerk.

Wanneer u aanbevelingen heeft voor de collectie horen we dat graag van u.

Verder wensen we u veel kijkgenot op de website en verwelkom u graag in bij Artconsilio in The Lobby.

Wij zullen er alles aan blijven doen om een bezoek verrassend te maken en u te inspireren voor de aankoop van een mooi kunstwerk.

Met hartelijke groet,

Art Consilio – The Lobby – Van Bellen Art

Jaco Groeneveld

Schilderijen kopenbeelden kopenschilderijen hurenrelatiegeschenken kopenbetaalbare schilderijen kopenkunst hurenkunst kopenbronzen beeldendesign glasglas sculpturen

Over ons