Jack Liemburg schilderijen

Jack Liemburg schilderijen worden op verschillende manieren gemaakt, namelijk op linnen en op aluminium met een glossy epoxy laag.

Direct naar: DE COLLECTIE VAN JACK LIEMBURG

Kunstenaar Jack Liemburg onderscheidt zich door een creatieve combinatie van fotografie en schilderkunst. Hij combineert dit met zijn voorliefde voor wonderlijke monumentale onderwerpen. En de kwetsbare rauwe schoonheid van het alledaagse. Niets is wat het lijkt. Jack neemt mensen die naar zijn kunst kijken mee naar onbekende dimensies. Waardoor de fantasie tot volle wasdom kan komen. Dus dit doet hij door middel van een ongekend kleurenpalet. Op deze manier creëert hij een schouwspel in de wereld.

Ieder kunstwerk van Jack is dus een belevenis, een dynamisch avontuur dat je in vervoering brengt. Een handreiking om met de niet alledaagse werkelijkheid in contact te komen. Dit met de kennis en kracht van andere werelden waarmee we veelal onbewust in verbinding staan. Daardoor herenigt Jacksart het bovennatuurlijke en alledaagse in zijn fascinerende kunstwerken, onnavolgbaar zoals alleen Jack Liemburg dat kan.

Jack Liemburg is al ruim twintig jaar kunstenaar. Op geheel eigen wijze worden alledaagse thema’s vertaald op voornamelijk grote linnen doeken. Onder andere op basis van eigen gevoelens en denkbeelden ontstaan kleurrijke creaties met een grote herkenbaarheid. De stijl uit de beginperiode lijkt veel op Lucebert. Intussen heeft Jack een eigen stijl ontwikkeld met een combinatie van (eigen) fotografie en schilderkunst.

Direct naar: DE COLLECTIE VAN JACK LIEMBURG