Betaalbare schilderijen.

Betaalbare schilderijen en beelden dat is het concept dat Van Bellen Art uitdraagt in de galerie in Brielle.

GA HIER NAAR DE COLLECTIE

De prijsrange waarbinnen bij Van Bellen Art kunst gekocht kan worden is heel breed. Van een ingelijste kunstdruk van €. 25,- tot exclusieve bronzen beelden van €. 12.000,-. Deze keuze is bewust gedaan om kunst voor een ieder bereikbaar te maken. Er is wel een duidelijk verschil tussen kunstwerken die door een een specifieke kunstenaar zijn gemaakt die zijn/haar sporen heeft verdient in de kunstwereld en de kunstwerken die in studio’s als produktiewerk worden gemaakt.  Deze schilderijen zijn meer decoratieve kunst en de verzamelnaam waaronder deze kunstwerken vallen op de website is DecoArt.

DecoArt is met de hand geschilderd en mag, net als met unieke kunst, niet worden nagemaakt. Maar deze werken, in tegenstelling tot de werken die wij direct van de kunstenaar kopen, worden in grotere oplagen gemaakt en zijn dus ook vaak na te bestellen. Hierdoor kunnen wij deze doeken voor een mooie prijs aanbieden en heeft u toch handwerk in huis. En zo streven wij onze visie na: kunst voor iedereen.

Niet alleen voor particulieren is DecoArt een aantrekkelijke optie, maar ook voor bedrijven, kantoren en hotels. DecoArt heeft vaak een voorstelling waar veel mensen zich in kunnen verplaatsen, een voorstelling die tot de verbeelding spreekt. Erg aantrekkelijk voor ruimtes waar veel mensen komen. Daarbij hangt u als bedrijf iets aan de muur wat minder in omloop is dan illustraties die te koop zijn bij grote winkels en groothandels. Door de grotere oplagen kunnen wij de kunstwerken voor een mooie prijs aanbieden en kunnen bedrijfspanden en hotelkamers voor een mooi budget (door ons) worden ingericht. Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor u als bedrijf? Kijk dan eens onder het kopje ‘bedrijven’ (links op onze website) of neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.

GA HIER NAAR DE COLLECTIE